Distribution en france et en belgique

SAGA CLASSIC PÉRIGORD NOIR 2024

Van 26 tot 30 juni 2024 nodigde SAGA CLASSIC zijn klanten uit voor een uitzonderlijke rally in de prachtige Périgord, waarbij de deelnemers een onvergetelijke ervaring kregen die passie voor auto's, geschiedenis en cultuur combineerde. Dit uitzonderlijke evenement belichtte de architecturale en landschappelijke schatten van deze emblematische regio van Frankrijk.

Tijdens deze vijf dagen kregen de gasten van de SAGA CLASSIC de kans om de culturele en historische rijkdom van de Périgord te ontdekken en te waarderen. Elke etappe van de rally belichtte de verborgen schatten van deze regio, van de majestueuze kastelen tot de pittoreske dorpjes, inclusief de betoverende landschappen. De deelnemers deelden momenten van gezelligheid en passie rond klassieke auto's en creëerden blijvende herinneringen.

Van het Château du Paluel, de mythische filmlocatie van de film "Tatoué", tot het Château de Lanquais, via Sarlat la Canéda en de Bastide de Domme, de SAGA CLASSIC 2024 rally was veel meer dan alleen een auto-evenement. Het was een ware viering van geschiedenis, cultuur en de Franse levenskunst, in de uitzonderlijke omgeving van de Périgord.